Wie zijn we

En waarom zijn wij uw beste keuze als partner?

We zijn een groep van gerenommeerde bedrijven die samen dezelfde topkwaliteit zonnepanelen aan biedt.  Elk bedrijf heeft grote ervaring en een volledige specialisatie in PV-zonne-energie-systemen.

We zijn dus allen pioniers van het eerste uur met een mooie en gerespecterde vakgeschiedenis. Daardoor kunnen we u sterke garanties bieden, en aangezien garantie even krachtig is als de partij die er achter staat, is dit voor u als klant zeer belangrijk.

Elk installatiebedrijf uit de groep heeft een onberispelijke reputatie, en werkt sinds alle bestaanstijd met gerenommeerd en gekwalificeerd materiaal.

Hierdoor zijn we ook allemaal “PREMIER-partner” van Sunpower.  Als Premier-partner hebben we een exclusieve band in het officieel-primaire handels-circuit met Sunpower, waardoor elke eindklant zeker kan zijn van een correcte en gemakkelijke procedure, mocht een klant ooit gebruik moeten maken van de 25 jaar omniumgarantie op zijn/haar Sunpower paneel.

Elke installateur-partner vindt de lokale verankering ook heel belangrijk naar dienstverlening toe, er zitten geen wereldveroveraars tussen die graag uren ver rijden en kwantiteit belangrijker vinden dan kwaliteit, wat voor de slimme klant een groot pluspunt is op vlak van nazorg.  Want een nabije installateur is snel ter plaatse om even te komen zien wat er kan mis zijn.

Sunpower Premier Partners
Punpower Premium Partner

Alle deelnemende firma’s zijn gekoppeld in de overkoepelende organisatie “Groepsaankoop-Zonnepanelen-Vlaanderen”.

Bovendien staat onze installateurs-groep garant om elkaar back-up te geven, en ook aan elkaars klanten indien nodig.

De klanten die intekenen in de groepsaankoop weten dus dat ze in de volgende 25 jaar zeker kunnen terugvallen op ofwel de firma zelf die geplaatst heeft, of indien nodig op een collega-firma.

Elke partner werkt met eigen vaste installatieteams, wat garantie biedt voor een uitzonderlijk hoge kwaliteit van plaatsing en afwerking van de installatie.

Gezien de materialen voor deze groepsaankoop van hetzelfde merk zijn, en dan ook gezamenlijk aangekocht worden, kunnen wij altijd de beste en gelijke prijs garanderen voor vergelijkbare materialen en installatiekwaliteit.